OPEN op MAANDAG 11 mei en WEBSHOP online

Lieve klant

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond en wel gebleven! Hopelijk kunnen we deze toch wel vreemde periode afsluiten en stap voor stap terugkeren naar een ‘normaal’ dagelijks leven.

Wij staan in ieder geval te popelen van ongeduld om jullie opnieuw te mogen ontvangen.

Uiteraard denken wij bij de heropening in eerste instantie aan jullie én onze veiligheid. Wij vragen jullie dan ook vriendelijk een mondmasker te dragen. Wij zullen dit ook doen. Ook voorzien wij voldoende handgels bij de ingang van de winkel, worden paskamers na iedere pasbeurt ontsmet en worden gepaste kledingstukken niet onmiddellijk opnieuw in de winkel gehangen. Aan de kassa wordt een plexischerm geplaatst en wij vragen zoveel mogelijk elektronisch te betalen.

Om een nog betere spreiding van het aantal klanten te hebben, zullen COCCAS én GALOCHE uitzonderlijk OPEN zijn op MAANDAG 11 MEI van 10u tot 18u. Vanaf dinsdag 12 mei gelden opnieuw de normale openingsuren.

Zie je het nog niet zo goed zitten om nu al in de winkel te komen shoppen dan kan je vanaf NU ook online snuisteren tussen onze collecties en dit via onze gloednieuwe WEBSHOP www.shop.coccas.be. Dagelijks wordt deze nog bij aangevuld met nieuwe items!

Bedankt alvast om te winkelhieren en lokaal te shoppen. Samen staan we sterk ❣️


Liefs

Team Coccas


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x