Nieuws & Events

Nieuw merk => SMTH SMOOTH NIEUWS 12-09-2018 Nieuw merk => SMTH SMOOTH

SMTH Smooth (uitgesproken: Something Smooth) is een dynamisch start-up bedrijf uit Leuven. Deze onderneming werd in eerste instantie in februari 2014 fictief opgericht onder een Small Business Project.

 

Ecologie en klimaat gaan hand in hand met onze visie. Met de producten die SMTH Smooth aanbiedt, willen wij de wereld terug in aanraking brengen met de natuur. Dit trachten wij te doen op een modieuze en trendy manier. Daarom is het de bedoeling om uitsluitend ecologische en duurzame producten aan te bieden aan onze consumenten.

 

Via onze producten willen wij een levensvisie uitstralen die één staat met de natuur. De pracht, rust en vrijheid die men hierin kan terugvinden, moeten een associatie worden van onze onderneming.

 terug naar overzicht

Meer nieuws

Nieuw merk => SMTH SMOOTH NIEUWS 12.09.2018 Nieuw merk => SMTH SMOOTH
SMTH Smooth (uitgesproken: Something Smooth) is een dynamisch start-up bedrijf uit Leuven. Deze onderneming werd in eerste instantie in februari 2014 fictief opgericht onder een Small Business Project. Ecologie en klimaat gaan hand in hand met onze visie. Met de producten die SMTH Smooth aanbiedt, willen wij de wereld terug in aanraking brengen met de natuur. Dit trachten wij te doen op een modieuze en trendy manier. Daarom is het de bedoeling om uitsluitend ecologische en duurzame producten aan te bieden aan onze consumenten. Via onze producten willen wij een levensvisie uitstralen die één staat met de natuur. De pracht, rust en vrijheid die men hierin kan terugvinden, moeten een associatie worden van onze onderneming. ...
Lees verder
Gratis ijsje voor iedere klant NIEUWS 5.09.2018 Gratis ijsje voor iedere klant
Capsulecollectie in samenwerking met IJsboerke Antwrp creëerde in samenwerking met IJsboerke een capsulecollectie. IJsboerkerichtte decennia geleden de eerste Belgische professionele wielerploeg op.Antwrp inspireerde zich op de truitjes en verzamelstickers uit de seventies encreëerde een t-shirt-lijn, bedrukt met het logo van IJsboerke en de fotosticker vanwielerlegende Ludo Peeters. Nu zondag 9 september is er voor iedere klant een gratis ijsje voorzien zolang de voorraad strekt in samenwerking met ANTWRP! Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze winkel en de collectie te komen bewonderen.  ...
Lees verder